Wednesday, December 15, 2010

Studying about HEADER !!

A'smkm,

Huhu aku baru sahaja mereka cipta header yang pelik tambah seperti kanak-kanak ini.Huwarghh!!!..first time kowt membuat header..haha nengok arr..lepas geng twitter aku nengok header ni straight aku tukar balik kepada header yang lama *segan siott!!* haha takpe la baru belajar kan.uhuk3 lepas ni aku akan buat yang terbaik.

Sebenarnye kalau korang nengok header ni..apa motif sebenarnye yang aku fikir.Betul tak??..hehe sebenarnye benda yang aku nak tidak menjadi seperti yang dirancang.Jadi beginilah jadinye.Seperti cover majalh kanak-kanak yang sukakan Korea.Haha!! *kanak-kanak suke korea ke??* hehe.ntah.Aku tak penah amek tau.Hoho benda sebenarnye yang aku nak buat ialah >>

>aku seolah-olah bercakap tentang paradise and muncullah gamba-gamba yang aku suke..^^ *tinggi tak angan-angan* .. XD..
>malangnye ia jadi seperti aku sedang menonton TV and tetibe gamba-gamba yang aku suke muncul dalam satu kotak dialog!!..haha!!..*apakah??..hihi

Hoho header ni telah aku usahakan selama 4tahun bersamaan 4 jam di malaysia ye!...aku start pukol 12.30 a.m and berakhir pada pukol 4.30 a.m.Haha bgos betol!!..tepat-tepat die siap 4 jam ^^..fuh!,pinggang aku sakit gile sebab lama sangat duduk and pandang screen Dongie lama sangat..haha dan hasilnye!!.membangga diri aku je..haha kalo korg nengok mesti korang gelak.

Hak3.baiklah sudah tiba masanya untuk hamba merehatkan badan yang letih ni.sangat penat.!!..Hehe jangan lupa komen pasal Header ni kat twitter ye.haha aku nak tau apa pandangan korang dengan hasil kerja pertama aku.muahahaha!!..Jumpe di twitter!!..bubye!!.. *sakit pinggang!!*


2 comments:

  1. Sungmin ? Omooooo, dia tk comel :P

    ReplyDelete
  2. haha..aku tak dapat cari gamba die yang terbaik la..hak3

    ReplyDelete