Friday, October 28, 2011

SEGMEN : Kenali Diri Saya Bersama Puteri Kasih .

Ayuh kita bersegmen ! . Hahahaha well , aku sebenarnya still lagi terpinga-pinga apa itu segmen . Haaa bila aku dah kene tag dengan kakanda ku Azie namico . Tetibe terasa terpanggil untuk benda yang sama . Hahaha . Segmen ? Apa itu segmen . Aku tahu ada yang tahu , tapi orang macam aku ni , memang tak nak amek tahu lah kan. Hahaha apa-apa hal pegilah tengok Mr Google ye :) . Ataupun , Pengasas segmen ni haa Puteri Kasih . Nak tahu lebih lanjut pun , kat sini jugak . hehehe . So , jangan buang masa . Ayuh start .


1) Jika saya memegang watak karakter kartun saya ingin sekali menjadi :
  • Aku nak jadi Nobita ! Haha sebab boleh minta apa-apa je dekat Doraemon . Kan best tuh .

2) Saya ingin sekali bertemu dengan :
  • Super Junior . Hahahaha admire ni !

3) Binatang yang paling saya takuti adalah :
  • U L A R . Hishh tak suka dia ><

4) Saya teringin bercuti ke :
  • Korea . Sebab boleh jumpa Donghae . Haaa

5) Lagu yang paling saya minati adalah :
  • Tiada lagu khusus . Hahaha tapi kebanyakan lagu k-pop . Hurmm baru baru ni terjebaklah jugak dengan Indie Band malaysia . Best jugak ! :)

6) Jika saya menjadi seorang perdana menteri saya akan :
  • Saya akan cuba buat apa sahaja untuk kesenangan rakyat . Wahh gitu .

7) Insan yang paling saya sayangi adalah :
  • Family . Mereka didahulukan dan diutamakan .

8 Perkara yang paling saya benci adalah :
  • Orang buat sesuatu yang kotor depan saya . Haaa tak kesahla , yang penting benda tu nampak jijik . Euuww

9) Perkara pertama yang wajib saya lakukan setiap kali bangun tidur adalah :
  • Gosok-gosok mata . Haaa .

10 ) Tiga perkataan yang menggambarkan diri saya :
  • Sengal *ke ?*
  • Happy Go-Lucky
  • Kadang - kadang suka act tenang . Hahaha mostly be cool ;)
Hehehe , so sape yang berminat , bolehlah join segmen ni . Hahaha just for fun ! :) . Saya ingin menge-tag mereka-mereka ini .

3 comments:

  1. saya pun nak pegi korea . tp nak jumpe nichkhun dengan eun hyuk hehehehe

    ReplyDelete
  2. Hehehhe jom pegi Korea reramai ! hahaha

    ReplyDelete