Monday, April 11, 2011

Saya pelajar Universiti !

Kekekeke pelajar universiti ? umur baru 15 dah masuk universiti ! Ni bukan main-main ye aku memang dah masuk universiti ni :P . Tak percaya ? sekarang korang kene percaya even tak nak percaya :) hahaha ! Okey aku nak memperkenalkan universiti yang tidak kira umur , tanpa perlu membayar yuran kemasukan or senang citer tiada gune duet dan segala bagai . Korang hanya perlu gunakan minda dan tenaga badan terutama tangan ye . hahaha ! Seronok tak universiti ni .Nak nak lagi korang tak perlu ikut undang-undang , takde pengawas , takde pengetua (mungkin akan ada) , takde subject yang kene belajar .. dan yang paling penting korang tak payah ingat fomula and pegi mana-mana ! kampus berada dirumah ! hahaha

tanpa melengahkan masa ! inilah Universitinya :)

 Before that , disebabkan minggu ini adalah minggu orientasi , setiap siswazah disarankan melaksanakan satu assigment :D tak berat pun .. ini adalah salah satu cara-caranya :

 1. letakkan banner UBM dalam entry anda. (seperti diatas)

2.nama anda dan nama blog anda.
Nama : Aishah Hassan
Nama Blog : minieminieica.blogspot.com

3.sejak bila mula berblog. ?
Urm.. start berblogging rasanye disember 2010 atas pengaruh rakan :D hahaha

4.apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
Then , pandangan saya dalam dunia berblogging ni , bagus , sebab dapat tahu kisah kehidupan seseorang secara terus atau kita dapat jugak info or maklumat yang berguna . Lebih tepat pengalaman sesorang dapat dijadikan iktibar dalam kehidupan seharian :)

5. pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.
Haha , terbaik sebab tak pernah dibuat orang ! dan kalau dia berlaku di alam realiti ,Kemungkinan besar ramai yang nak mohon masuk universiti ni .


Tarikh Tutup bagi penyertaan ini : 13 April 2011 (rabu)

Kalau korang berminat , silalah ikut terma dan syarat diatas atau di UBM :) untuk lebih lanjut.
Disini , saya ingin mengetag beliau :D


Dan sesiapa yang berminat :D !


10 comments:

  1. THx sudi join! tunggu update nanti eh!

    ReplyDelete
  2. yeah! ucapan dari student! lets
    ice braking =)jom tengok entri landax!huhuk~harap ley menang entri terbaik haha

    http://www.dunialandax.com/

    ReplyDelete
  3. jejak sini dari UBM ping group. Selamat berkenalan.. :D

    ReplyDelete
  4. dahh masuk U yaa.. tahniah..

    jom join lucky draw.. menang handmade coklet.. http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

    ReplyDelete
  6. Singgah dari UBM. Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  7. melawat rakan-rakan UBM.
    jemput singgah dan follow..:)

    http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

    ReplyDelete
  8. singgah kenal member UBM kat cni..<3

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum.. ana farha student UBM jalan-jalan singgah sini..

    baru : saya suka baca blog dia.. dulu..

    ReplyDelete