Tuesday, March 22, 2011

Giveaway-Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage


Assalamualaikum ,

Harini aku telah dimaklumakan bahawa aku telah di-tag oleh Cikgu Fiq  unutk join rasa coklat ni.Tetibe perasaan berminat nak join ada . So, aku joinlah lagipun aku kan pencinta coklat :P .. keke ...

Okey - okey jangan melengahkan masa . Disini terdapat beberapa syarat untuk join seperti yang tentera di bawah ye sahabat - sahabat ;)


2. Copy header Sweet Cottage kat atas ni and letak dalam entry korang.
3. Jadi follower kat blog aku n blog Sweet Cottage
4. Link kan entry korang dengan URL entry giveaway dari blog Sweet Cottage
5. Tag 2 orang member korang kat entry giveaway tu.
6. Tinggalkan Nama, URL entry giveaway korang kat dalam comment box Sweet Cottage
7. Tarikh tutup penyertaan: 31 Mac 2011 11.59pm

Ada beberapa orang yang bertuah yang telah di-tag !

dan bagi sesiapa yang berminat pun boleh join jugak :)

Good Luck ;)

2 comments:

  1. menang nanti, hadiah kongsi eh? *Wink..
    Semoga berjaya..

    ReplyDelete